KONSULTOINTI

PROJEKTIN JOKAISEEN VAIHEESEEN

Tarjoan laajasti verkkoratkaisuihin liittyvää konsultointia. Minä tiedän mitä verkossa voidaan tehdä ja selvitän teille parhaiten sopivat ratkaisut. Te voitte keskittyä oman bisneksenne pyörittämiseen.

KONSEPTOINTI

Onko teillä idea palvelusta tai sivustosta, mutta ette tiedä miten sen toisi kaikkien saataville? Analysoin ideanne ja teen konseptisuunnitelman, jonka pohjalta ideaa voidaan lähteä kehittämään eteenpäin.

KOULUTUKSET

Pidän asiakkailleni räätälöityjä koulutuksia. Voin tulla kouluttamaan teitä esimerkiksi www-sivuston suunnittelusta ja responsiivisestä toteuttamisesta, hakukoneoptimoinnista ja -mainonnasta tai sosiaalisesta mediasta.

ALIHANKINTA

Olen tehnyt vuosien varrella yhteistyötä monien mainostoimistojen ja ohjelmistotalojen kanssa. Osallistun suunnitteluun ja määrittelyyn ja lopuksi toteutan sivustot ja sovellukset valitulla alustalla. Ohjelmistoprojekteihin tarjoan osaamista sekä frontendiin että backendiin. Tuttuja lyhenteitä ovat muun muassa PHP, MySQL, HTML(5), CSS(3) ja jQuery. Alustoista esimerkiksi WordPress lisäosineen ja CakePHP.