Responsiiviset verkkosivut

Avaimet käteen -palveluna

Suunnittelen ja toteutan responsiiviset verkkosivut alusta loppuun viimeisimpien web-standardien mukaan. Työskentelen yhdessä kanssanne ja huomioin kaikki tarpeenne parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Tarvittaessa tulen työskentelemään tiloihinne.

Sisällönhallintaan

WordPress

Sisällönhallintajärjestelmistä hyödynnän monipuolisesti WordPressiä. Asennan ja konfiguroin WordPressin ja tarvittavat lisäosat puolestanne ja luon sivuston ulkoasun graafisen suunnitelman mukaiseksi.

Responsiivisuus on oletus

Nykyaikaiset responsiiviset verkkosivut mukautuvat kävijän näytölle, olipa kyseessä 50″ televisio, 4″ kännykkä tai jotain siltä väliltä. Yksi ja sama sivusto toimii responsiivisesti laitteella kuin laitteella palvellen käyttäjää ilman erillisiä mobiilisivuistoja.

Hakukoneoptimointi ”kaupanpäälle”

Koska sivustot toteutetaan standardien mukaan, ovat ne valmiiksi hakukoneoptimoidut. Mitään erillistä optimointia ei siis tarvita vaan sisältö ratkaisee Google-näkyvyytenne. Tarvittaessa autan teitä kirjoittamaan parhaat mahdolliset sisällöt optimoinnin viimeistelyksi.

www-sovellusten ohjelmointi

Nykyaikaisten verkkosivujen lisäksi liiketoimintaa voidaan tehostaa verkossa monin tavoin. Toteutan tarvitsemanne sovellukset helpottamaan päivittäistä työskentelyänne. Tarvitsettepa sovellusta varastonhallintaan, myynnin seurantaan tai tuote-esittelyille, toteutan sovellukset alusta alkaen huomioiden kaikki tarpeenne.