Utopia CMS rikkoo perinteisten
hallintajärjestelmien rajoja

Utopia
Huom! Utopia CMS:ää ei enää myydä uusille asiakkaille. Utopialla pyörii edelleen muutamia sivustoja. Uudet sivustot toteutetaan WordPressillä.

Mikä Utopia on?

Utopia CMS on sisällönhallintajärjestelmä, jolla voidaan päivittää www-sivustoja selaimella ilman erillisiä, asennusta vaativia ohjelmistoja. Yleisimpiä päivityskohteita ovat esimerkiksi sivustojen sisällöt, uutispalstat, kuvagalleriat tai verkkokaupan tuotteet.

Perinteisten sisällönhallintatoiminnallisuuksien lisäksi Utopiaan voidaan liittää asiakkaan tarpeiden mukaisia moduuleita ilman rajoituksia. Näin asiakas saa käyttöönsä tarpeitaan parhaiten palvelevat työkalut.

Utopia ei aseta rajoituksia asiakkaan sivuston ulkoasuun. Tiedot voidaan liittää valmiin www-sivuston ulkoasuun tai ulkoasu voidaan suunnitella ja luoda asiakkaan tarpeiden mukaan.

Utopia mahdollistaa tietojen tallennuksen asiakkaan julkisilta www-sivuilta. Myös erilaiset Intranet- ja Extranet-toiminnot voidaan liittää Utopiaan perinteisten toiminnallisuuksien lisäksi.

Poiketen monista muista hallintajärjestelmistä, asiakkaan www-sivuston ei tarvitse sijaita samalla palvelimella Utopian kanssa. Utopia kommunikoi asiakkaan palvelimen kanssa ja siirtää kaikki käsiteltävät tiedot asiakkaan palvelimelle.