[PALSTA]

Olen Antti Syrjä, tamperelainen verkkoviestinnän asiantuntija. Syrjä Interactive on vuonna 2003 perustamani yritys.

Toteutan responsiiviset verkkosivut sekä verkkokaupat ja autan asiakkaitani menestymään sosiaalisessa mediassa. Olen erikoistunut WordPressillä rakennettuihin sivustoihin. Konseptoin ja toteutan myös muut www-sovellukset liiketoimintanne tehostamiseen. Toimin alihankkijana monissa erilaisissa projekteissa ja tarjoan monipuolista konsultointia asiakkailleni.

Olen vuosien varrella päässyt toteuttamaan satoja mielenkiintoisia sivustoja ja projekteja niin isojen kuin pienempien asiakkaiden kanssa. Alempaa löydät uusimpia esimerkkejä toteutuksistani.

[/PALSTA]

[PALSTA]

Yritykselläni on yli viidentoista vuoden kokemus verkkosivuista ja -sovelluksista erilaisiin asiakasprojekteihin. Verkkosivuja olen tehnyt jo vuodesta 1995 asti.

Rakennan tarvittavat toiminnallisuudet palveluun kuin palveluun, olipa tarve räätälöity koodi tai avoimen lähdekoodin hyödyntäminen. Minulle on tärkeätä ymmärtää asiakkaitteni liiketoimintaa, jotta voin tarjota heille parhaiten sopivat ratkaisut.

Vuosien työskentely yhteistyössä eri mainostoimistojen kanssa on antanut minulle monipuolisen näkemyksen myös markkinointiin. Omaan hyvän näkemyksen verkkografiikasta ja sen monipuolisesta käytöstä ymmärtäen graafisen ohjeistuksen merkityksen.

[/PALSTA]